• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Appartement Turkije 

 

 

Het royale appartement in Mahmutlar bevindt zich in de Ipek Residence. U kunt dit prachtige appartement in Mahmutlar Turkije huren. Het heeft een oppervlakte van +/- 140m2 inclusief balkons en bevindt zich op de 1e etage. Het appartement is volledig ingericht met 3 ruime balkons en uitzicht op de bergen.

Het strand bevindt zich op 100 meter. 

Het appartement bestaat uit een woonkamer met slaapbank, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een gastentoilet aanwezig.

          

Appartement Turkije Huren - Ipek Residence   Appartement Turkije Huren - woonkamer

De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals magnetron, afwasmachine, ingebouwde koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. 

In het appartement is een TV aanwezig met Nederlandse televisiezenders. Ook heeft u de beschikking over een wasmachine.

Appartement Turkije Huren - keuken   Appartement Turkije Huren - keuken        

Appartement Turkije Huren - keuken   Appartement Turkije Huren - balkon

Beide slaapkamers zijn voorzien van twee ruime opbergkasten. Slaapkamer één heeft twee enkele bedden, die gemakkelijk van elkaar zijn te scheiden.

Het andere slaapvertrek beschikt over een vast 2- persoonsbed. Beide slaapvertrekken zijn uitgerust met een eigen balkon.

Appartement Turkije Huren - slaapkamer 1   Appartement Turkije Huren - slaapkamer 2

In alle vertrekken is een airco/kachel aanwezig,  ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en rolluiken. Eveneens zijn er handdoeken en beddengoed aanwezig.

Appartement Turkije Huren - wastafel   Appartement Turkije Huren - douche toilet

Het appartementencomplex beschikt over een gezamenlijk zwembad met ligbedden waar u gratis gebruik van kunt maken (zwembad is beschikbaar van 1 mei t/m 31 oktober).

De supermarkt bevindt zich op 50 meter van uw verblijf.

 

 

 

M a h m u t l a r . . .

 

 

Mahmutlar ligt op circa 10 kilometer ten oosten van de bruisende stad Alanya. Voor veel buitenlandse gasten is Mahmutlar in de loop der jaren een geliefd plekje voor een vakantie geworden.

Belangrijke redenen hiervoor zijn het mooie achterland met de vele bananenplantages, de lange en uitgestrekte stranden en het knusse centrum, waar een aangenaam sociaal klimaat heerst met vele winkeltjes, restaurants, bars en natuurlijk de wekelijkse marktplaatsen. Daarnaast zijn de kosten voor levensonderhoud in vergelijking tot het centrum van Alanya aanzienlijk lager.

Ondanks de grote belangstelling voor dit dorpje vanuit het buitenland treft u er nog altijd het authentieke Turkse leven en natuurlijk staat ook hier de Turkse gastvrijheid hoog in het vaandel. Ook de ligging van Mahmutlar spreekt veel mensen aan. U komt tot rust, maar voor wie drukte en vertier zoekt ligt in de nabijheid de grote en gezellige stad Alanya, met haar beroemde burcht, die vanuit de wijde omgeving te zien is. Het openbaar vervoer is perfect geregeld waardoor u in een mum van tijd in de stad bent.

In dit gebied ontbreekt het overigens niet aan culturele rijkdommen, zoals ruïnes van de antieke steden Leartes en Syedra uit het Romeinse en het Byzantijnse tijdperk, waarvan grote delen nog goed bewaard zijn gebleven. Naast de oude burcht biedt Alanya nog tal van bezienswaardigheden, zoals de Rode Toren en de Damlatas grotten en de Dimay rivier. Ons appartement in Turkije huren geeft u de mogelijkheid om deze prachtige omgeving te ontdekken. 

 

   

   

   

Huurprijs appartement Turkije 

Maanden:   prijs per week
Juli & Augustus     € 395,00
Mei Juni September & Oktober       € 295,00
November Maart & April     € 195,00
     
Maanden:    
December, Januari Februari     Prijs in overleg


Ons appartement in Turkije huren voor bijvoorbeeld 10 of 12 dagen is uiteraard ook mogelijk. De prijs wordt dan berekend naar rato van de weekprijs. Zo kunt u de periode makkelijk aanpassen aan de beschikbare vluchtdata. De huurprijs wordt berekend op basis van het aantal dagen dat het appartement gehuurd wordt.

De aankomst- en vertrekdag tellen hierbij mee.


De prijzen zijn inclusief gebruik van gas en water, maar exclusief stroom**
De tarieven gelden ongeacht aantal personen.(maximaal 6 personen)


**
Het stroomverbruik zal worden verrekend op basis van het daadwerkelijke verbruik. 
Per verbruikte KWH wordt 15 eurocent in rekening worden gebracht hetgeen verrrekend wordt met de borgsom. Bij aanvang en einde van de huurperiode zal hiervoor de meterstand opgenomen worden.


Indicatie voor stroomgebruik bij normaal gebruik is als volgt:
Juli /Aug: 100KWH/week, Mei/Juni/Sept/Okt 75 KWH/week, overig 60KWH/week. Bij normaal verbruik bent u dus in het hoogseizoen ongeveer 20 euro per week 
voor stroom kwijt.


Schoonmaakkosten € 35,00 (bij vertrek bij beheerder betalen).

V l u c h t   B o e k e n

 

 

Wij hebben voor u een aantal voordelige vluchtmogelijkheden geselecteerd en hieronder met een link weergegeven. Gaat u ons appartement in Turkije huren, dan kunt u  vliegen naar de luchthaven van Antalya wat zo'n anderhalf uur rijden ligt van Mahmutlar of naar het nieuw geopende vliegveld Gazipasa wat dichtbij Alanya ligt. Vanuit het vliegveld Gazipasa is het zo'n 20 minuten rijden naar het Appartement.

Naar het vliegveld van Gazipasa worden zes keer per week vluchten aangeboden door de maatschappijen Corendon en Transavia. Deze vluchten vertrekken van Amsterdam - Schiphol.

 

    

    

 

S t r a n d . . .

 

In het hoogseizoen is het zandstrand van Mahmutlar een goed gevuld strand van zón 5 km lengte met een mooi strandpaviljoen. Door ons appartement in Turkije te huren kunt u genieten van dit prachtige strand. Als u naar het strand gaan raden we u aan om waterschoenen mee te nemen. Waterschoenen zijn nodig, omdat er voor de kust veel grote rotsachtige uitlopers van de bergen aanwezig zijn. De zee kan ook erg wild, dus let op met kleine kinderen. We adviseren u om op weg naar naar het strand de drukke verkeersweg, waar ook grote bussen en vrachtauto´s rijden, niet over te steken maar gebruik te maken van één van de vele, onder de hoofdweg langs de kust aangebrachte, tunnels. 

Appartement Turkije Huren - strand 1   Appartement Turkije Huren - strand 2

Appartement Turkije Huren - strand 3   Appartement Turkije Huren - strand 4