Appartement Turkije 

 

 

Het royale appartement in Mahmutlar bevindt zich in de Ipek Residence. U kunt dit prachtige appartement in Mahmutlar Turkije huren. Het heeft een oppervlakte van +/- 140m2 inclusief balkons en bevindt zich op de 1e etage. Het appartement is volledig ingericht met 3 ruime balkons en uitzicht op de bergen.

Het strand bevindt zich op 100 meter. 

Het appartement bestaat uit een woonkamer met slaapbank, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een gastentoilet aanwezig.

          

Appartement Turkije Huren - Ipek Residence   Appartement Turkije Huren - woonkamer

De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals magnetron, afwasmachine, ingebouwde koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. 

In het appartement is een TV aanwezig met Nederlandse televisiezenders. Ook heeft u de beschikking over een wasmachine.

Appartement Turkije Huren - keuken   Appartement Turkije Huren - keuken        

Appartement Turkije Huren - keuken   Appartement Turkije Huren - balkon

Beide slaapkamers zijn voorzien van twee ruime opbergkasten. Slaapkamer één heeft twee enkele bedden, die gemakkelijk van elkaar zijn te scheiden.

Het andere slaapvertrek beschikt over een vast 2- persoonsbed. Beide slaapvertrekken zijn uitgerust met een eigen balkon.

Appartement Turkije Huren - slaapkamer 1   Appartement Turkije Huren - slaapkamer 2

In alle vertrekken is een airco/kachel aanwezig,  ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en rolluiken. Eveneens zijn er handdoeken en beddengoed aanwezig.

Appartement Turkije Huren - wastafel   Appartement Turkije Huren - douche toilet

Het appartementencomplex beschikt over een gezamenlijk zwembad met ligbedden waar u gratis gebruik van kunt maken (zwembad is beschikbaar van 1 mei t/m 31 oktober).

De supermarkt bevindt zich op 50 meter van uw verblijf.